Devroompjesgaannaarsevilla
Door: Annette
Blijf op de hoogte en volg Annette
17 Februari 2022 | Spanje, Sevilla
Nee, ik zou er niet over schrijven, niet hier in mijn blog. Maar toch broeit het, een stukje over een mijn nieuwe plasgootje.
De toiletten zijn hier vaak vies, nat, geen toiletpapier en ga en sloten op de deur. Altijd een pakje zakdoekjes in de tas voor als.....
Iedereen die op bezoek komt krijgt van mij een pakje zakdoekjes in de hand gedrukt want je weet maar nooit.
Ik zit wat te swipen over mijn scherm van mijn tablet en daar kom ik reclame tegen met een plasgoot. Geschikt vanaf 4 jaar tot ........
Ik raak geïnteresseerd, zeker als het een paar keer net niet goed is gegaan. Naar buiten komen van het toilet en dan naar huis.
De reclame wordt doorgenomen en manlief bekijkt het ding ook eens. Tja, als je denkt dat het werkt dan bestel je het.
Een email naar de firma, nee, ze zijn niet te koop in Spanje maar we kunnen het wel verzenden naar Spanje.
Welke kleur? Alle kleuren zijn voorradig. Maakt het niets uit door welke kleur goot ik plas? Nee, hoor. Ik kies voor de gifgroene kleur, dan laat ik hem ook niet zo snel liggen op de rand van de toilet.
De verzending gaat via de Spaanse DHL, ik ben zeer benieuwd of ik het bezorgd krijg aan de deur of dat ik het in de middle of nowhere kan gaan halen.
Vandaag donderdag 17 februari, er wordt gebeld, manlief gaat naar beneden en ja hoor, daar zit in een grote doos mijn gifgroene plasgoot.
Eerst de gebruiksaanwijzing eens doornemen, een kind kan de was doen.
Ik begrijp de theorie, nu nog de praktijk. Voordat het fout kan gaan probeer ik het uit in de douchebak. Ja het werkt, wat een genot, staande plassen.
De eerste vraag aan mijn ontwerper zal zijn, waarom hebben wij niet zo'n dingetje.
We gaan weg, mijn aanwinst zit in een waterafstotend hoesje. Eerst even een bakkie bij Gigante, goh, ik moet plassen. En het lukt, ik ben zo blij als een klein kind met mijn plastic gootje. Geen gedoe meer met alles wat fout kan gaan.
Op naar de volgende plek, aan de Maas bij Bombay, een trendy openlucht café waar je zien en gezien wilt worden.
Een mojito voor mij en een glas witte wijn voor manlief, beentjes op de rand en snoet in de zon.
Na een dik uur ga ik naar het toilet, die bestaan uit 2 piepkleine wctjes met klapdeuren die niet op slot gaan. Als je daar naar binnen gaat dan klappen de deurtjes je zo hard naar binnen dat je bijna met je hoofd in de wc terecht komt.
Maar ik heb mijn plasgoot, staande plassen, mijn geluk is van korte duur. Wat er fout gaat of is gegaan, ik ben blij met mijn zwarte broek en enkellang vest.
Snel naar huis, hoofd in de lucht.
Morgen nieuwe ronde nieuw geluk.
18 Februari 2022 - 09:41
Ine En Marcel:
Haha Annette, wat een gedoe.... Als het goed gaat is het niks maar als het mis gaat... dan ben je blij met je enkel lange vest.
Wij zijn natuurlijk niet in zoveel cafés geweest maar ik vond het wel meevallen.
Met carnaval zijn ze hier vaak veel viezer, misschien toch ook een gifgroene bestellen? Hahaha